Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

«Οι δύσκολες καθημερινές συμπεριφορές των παιδιών» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου 2015 η πρώτη – για τη νέα χρονιά – συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Λαυρέντιος Καρανάσιος, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Κοσμάς, ο οποίος απουσίαζε.
Ακολούθησε η ομιλία με θέμα: «Οι δύσκολες καθημερινές συμπεριφορές των παιδιών». Το θέμα ανέπτυξαν η κ. Βιολέττα Σιγάλα Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών και μέλη της επιστημονικής, ερευνητικής ομάδας του παιδοψυχιατρικού τμήματος.
Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος, τον οποίο συνόψισε ο π. Λαυρέντιος μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Η επόμενη συνάντηση, για το Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με ομιλητή τον οσιολογιώτατο μοναχό Αρσένιο Βλιαγκόφτη, διδάκτορα Θεολογίας και πτυχιούχο Φιλοσοφίας, με θέμα: «Η γενιά της αδιαφορίας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου